Facebook Pixel

Въдици за ultralight (свръх лек) риболов

Subscribe to RSS Feed

Въдиците за ултра лайт риболов са въдици за риболов със свръх леки примамки. Няма точно определена горна граница на ултра лайт сегмента, но често се приема, че тя е от около 1-2 грама до около 5-7 грама. Всеки производител, обаче, си има свой критерий, по който категоризира въдиците си и затова може да има известни разминавания при различните марки.

В последните години, лайт и ултра лайт въдиците стават все по-популярни, като най-често се използват за риболов на кефал, пъстърва и костур. Това на практика е най-сигурния начин човек да си гарантира успешен риболов, тъй като дребните рибки са най-масови по нашите ширини и (може би) се лъжат най-лесно. Освен това, използването на фини такъми доставя удоволствие в борбата и с най-дребните екземпляри. А, често се случва от другата страна на линията да се закачи и някой по-едър.

Във VUK.BG можете да откриете ултралайт въдици на марките GAD, RTB, Tetra Works и ValkeIN. Предлагаме спининги за свръх лек риболов с всякакви примамки - силикони, воблери, блесни и клатушки, които са подходящи за различни видове риба. При нас ще откриете както по-универсални и масови модели като GAD Gancho , GAD Chaser , RTB Piacere , RTB Light Gamer XF и GAD PinPoint , така и строго специализирани въдици като Tetra Works React и моделите на ValkeIN.


Филтри
View as Grid List

18 продукта

на страница
низходящо
View as Grid List

18 продукта

на страница
низходящо
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.