Facebook Pixel

Въдици за heavy (тежък) риболов

Пазаруване по
Виж като Решетка Списък

7 Продукта

Низходящо
на страница

Хеви въдиците са предназначени за риболов с тежки примамки. Трудно е да се определи къде започва и къде свършва тестът по примамки на тази категория пръчки, тъй като всеки производител има свой критерий за определянето им. Все пак неофициално може да се приеме, че хеви въдиците имат горен тест по примамки до около 60 грама, а всичко над тази граница би могло да се категоризира като екстра хеви, когато става дума за сладководен риболов.

Хеви (от англ. Heavy - тежък) въдиците се използват за риболов на бяла риба, щука, сом, а също и за риболов на едри морски хищници. Според акцията им могат да се използват за различни примамки. Например extra fast акцията е много подходяща за риболов на джиг с големи глави и силикони. Fast акцията е донякъде универсална и е подходяща както за джиг, така и за туичване на миноу воблери. Moderate fast акцията и всичко под нея се използва за риболов с воблери. Разбира се, това не са строги правила и си имат своите изключения в съвременното производство на спининги.

VUK.BG предлага въдици за тежък риболов с различни акции от марките GAD и RTB . При нас ще откриете както пръчки за хеви джиг риболов със силикони, така и подходящи опции за риболов с различни типове воблери. Разгледайте предложенията ни по-долу и поръчайте сега!


Риболовен магазин VUK.BG © 2023 Всички права запазени.