Facebook Pixel

Въдици за medium риболов

Subscribe to RSS Feed

Медиум въдиците за спининг риболов са предназначени за работа със средни по размер и тегло примамки. Тази категория е преходна от лек към тежък риболов и няма стриктно определен диапазон на горния и долен тест по примамки (също като всички останали). Неофициално може да се приеме, че горната граница на теста на медиум въдиците е около 30 грама, но при различните производители може да варира малко надолу или малко нагоре.

Медиум въдиците често се използват за риболов на бели риби (от брега и от лодка), распер, за средни по размер примамки за щука, а също и за морски риболов на чернокоп и лаврак. Вземайки предвид тези типове риболов, за този тип пръчки може да се каже, че са до някаква степен универсални. С тях лесно се покрива горната граница на медиум лайт примамките и долната на медиум хеви примамките, както и всички помежду.

Медиум въдиците имат запас от мощност, и в зависимост от строя и акцията им могат да се ползват за риболов с различни типове спининг примамки - на джиг, за туич на воблери, за кранкове и вайбове или за повърхностни примамки. Разбира се, част от изброените категории могат да се покрият и с една въдица, но в рамките на разумния компромис.

Във VUK.BG ще откриете достъпни и надеждни медиум въдици за риболов с различни типове примамки. Имаме въдици от марките GAD и RTB , които ще задоволят напълно потребностите Ви, независимо дали си търсите пръчка за работа с воблери или такава за джиг риболов. Разгледайте наличностите ни по-долу и направете своя избор сега!


Филтри
View as Grid List

6 продукта

на страница
низходящо
View as Grid List

6 продукта

на страница
низходящо
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.