Spearhead Ryuki 71S

36,20 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-SPH-RYU-71S
Допълнителна информация
Размер 71,00 мм
Тегло 10,00 г
Плаваемост потъващ
Куки #10

Spearhead Ryuki 71S е миноу воблер базиран на популярното в сладководния и морски риболов Ryuki 70S. Потъващ миноу, предназначен за риболов на различни видове хищни риби! Дължината му е 71мм, а теглото 10 грама, или с 1мм и 1 грам повече от базовия 70S.

Освен с тегло и размер, Spearhead Ryuki 71S се различава и по структурата на вътрешните камери, формата на тялото и на лопатката. Центърът на тежестта е като при стария модел - ниско в корема. Утежненията също са фиксирани ниско долу в тялото. 71S има по-широка лопатка, която е монтирана и под по-различен ъгъл, заоблен корем, и по-тлъсто, трапецовидно тяло. Кастингът с този воблер е добър и точен, а устойчивостта в течение завидна. Играта е по-добре изразена, с по-широка амплитуда от на 70S. Друга съществена разлика е, че предната кука е монтирана на вирбел.

Spearhead Ryuki 71S е изпълнен в разнообразна цветова гама, която покрива различни условия на осветеност и цвят на водата. В гамата има както натурални цветове, така и ярки, и тъмни.

Това е лесен за използване воблер, с който ще имате много положителни емоции с различни хищници. Не пропускайте да си го набавите!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.