Spearhead Ryuki Quattro 70S

43,00 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-SPH-RYUQ-70S
Допълнителна информация
Размер 70,00 мм
Тегло 5,70 г
Плаваемост потъващ
Газене 0.4м ~ 0.8м
Куки #10

Spearhead Ryuki Quattro 70S е естественото продължение на една революционна концепция в пъстървовите воблери, в лицето на първият Spearhead Ryuki. Това е пъстървов воблер от четири части свързани с три надеждни стави.

Многоделното тяло в комбинация с формата и теглото му създават спиращо дъха атрактивно движение във водата, което ще привлече вниманието на много хищни риби. Воблерът е проектиран така, че да загребва повече вода и да създава по-силна вибрация от предходни модели Ryuki, като в същото време е също толкова устойчив на силно течение.

Проводките за Spearhead Ryuki Quattro 70S могат да варират от равномерна, през туичингова, stop-and-go, и комбинация от всички. Когато се направи пауза, Quattro-то пропада поклащайки се апетитно настрани, а при туич многоделното тяло успешно имитира умираща рибка.

Също както и с предходни модели от серията Spearhead, които намериха множество приложения в риболова на различни видове хищни риби, така и този пъстървов модел се доказва в риболова не само на пъстърва, но и в този на лаврак, щука, костур, распер и други.

Не губете повече време и поръчайте своят воблер Spearhead Ryuki Quattro 70S сега!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2023 Всички права запазени.