Facebook Pixel

Spearhead Ryuki Quattro 70S

43,10 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-SPH-RYUQ-70S
допълнителна информация
Размер 70мм
Тегло 5.7г
Плаваемост потъващ
Газене 0.4м ~ 0.8м
Куки #10

Spearhead Ryuki Quattro 70S е естественото продължение на една революционна концепция в пъстървовите воблери, в лицето на първият Spearhead Ryuki. Това е пъстървов воблер от четири части свързани с три надеждни стави.

Многоделното тяло в комбинация с формата и теглото му създават спиращо дъха атрактивно движение във водата, което ще привлече вниманието на много хищни риби. Воблерът е проектиран така, че да загребва повече вода и да създава по-силна вибрация от предходни модели Ryuki, като в същото време е също толкова устойчив на силно течение.

Проводките за Spearhead Ryuki Quattro 70S могат да варират от равномерна, през туичингова, stop-and-go, и комбинация от всички. Когато се направи пауза, Quattro-то пропада поклащайки се апетитно настрани, а при туич многоделното тяло успешно имитира умираща рибка.

Също както и с предходни модели от серията Spearhead, които намериха множество приложения в риболова на различни видове хищни риби, така и този пъстървов модел се доказва в риболова не само на пъстърва, но и в този на лаврак, щука, костур, распер и други.

Не губете повече време и поръчайте своят воблер Spearhead Ryuki Quattro 70S сега!

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.