Spearhead Ryuki 70S

29,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-SPH-RYU-70S
Допълнителна информация
Размер 70,00 мм
Тегло 9,00 г
Плаваемост потъващ
Газене 0.6м ~ 1.0м
Куки #10

DUO Spearhead Ryuki 70S е създаден с идеята за риболов на пъстърва в теченията на средно големи и големи реки. Универсалният размер от 70мм, обаче, го прави атрактивна "плячка" не само за пъстърва, но и за распер, щука, кефал, лаврак, чернокоп и други хищни риби. Лопатката и ниският център на фиксираното утежнение на воблера му позволяват да плува стабилно и в най-силната струя на реката. Играта му е обрана, с малка амплитуда. При туич воблерът се стрелка встрани, а на паузата се поклаща апетитно, пропадайки.

При много модели, увеличаването на размера на воблера води до нарушаване на летателните му способности. Случаят със Spearhead Ryuki 70S, обаче, не е такъв. Специалистите на DUO са успели да запазят стабилността му по време на летеж като са увеличили и височината му. В резултат се е получила примамка, която ще можете да презентирате на желаната дистанция с изключителна лекота и точност.

Освен стабилната игра в силно течение и добрият кастинг, който се постига с Ryuki 70S, трябва да отбележим също, че воблерите от този модел са оборудвани с безкомпромисно остри и здрави куки, символ на високото японско качество. Цветовете, в които се произвежда този воблер са много разнообразни, като има и специална лимитирана серия с морски окраски - Spearhead Ryuki 70S SW Limited. Това го прави подходяща примамка за множество различни условия и хищници.

Не се колебайте повече! DUO Spearhead Ryuki 70S е воблер, който всеки риболовец трябва да има в кутиите си, така че поръчайте сега!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Риболовен магазин VUK.BG © 2023 Всички права запазени.