Spearhead Ryuki 70S

29,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-SPH-RYU-70S
Допълнителна информация
Размер 70,00 мм
Тегло 9,00 г
Плаваемост потъващ
Газене 0.6м ~ 1.0м
Куки #10

DUO Spearhead Ryuki 70S е създаден с идеята за риболов на пъстърва в теченията на средно големи и големи реки. Универсалният размер от 70мм, обаче, го прави атрактивна "плячка" не само за пъстърва, но и за распер, щука, кефал, лаврак, чернокоп и други хищни риби. Лопатката и ниският център на фиксираното утежнение на воблера му позволяват да плува стабилно и в най-силната струя на реката. Играта му е обрана, с малка амплитуда. При туич воблерът се стрелка встрани, а на паузата се поклаща апетитно, пропадайки.

При много модели, увеличаването на размера на воблера води до нарушаване на летателните му способности. Случаят със Spearhead Ryuki 70S, обаче, не е такъв. Специалистите на DUO са успели да запазят стабилността му по време на летеж като са увеличили и височината му. В резултат се е получила примамка, която ще можете да презентирате на желаната дистанция с изключителна лекота и точност.

Освен стабилната игра в силно течение и добрият кастинг, който се постига с Ryuki 70S, трябва да отбележим също, че воблерите от този модел са оборудвани с безкомпромисно остри и здрави куки, символ на високото японско качество. Цветовете, в които се произвежда този воблер са много разнообразни, като има и специална лимитирана серия с морски окраски - Spearhead Ryuki 70S SW Limited. Това го прави подходяща примамка за множество различни условия и хищници.

Не се колебайте повече! DUO Spearhead Ryuki 70S е воблер, който всеки риболовец трябва да има в кутиите си, така че поръчайте сега!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.