Spearhead Ryuki 80S

29,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-SPH-RYU-80S
Допълнителна информация
Размер 80,00 мм
Тегло 12,00 г
Плаваемост потъващ
Газене 0.7м ~ 1.2м
Куки #8

Също като по-малкия си 70-милиметров брат, DUO Spearhead Ryuki 80S е създаден за риболов в течение на средно големи и големи реки. Въпреки че този модел воблер е създаден за пъстърва, размерът му го прави подходяща и апетитна примамка за множество други видове хищни риби. Като пример, можем да назовем распер, щука, бяла риба, лаврак, чернокоп и много други.

Играта на DUO Ryuki 80S е стабилна и в най-силната струя, благодарение на малко по-дългата лопатка и ниският център на тежестта на воблера. Примамката играе добре, както на равномерна проводка, така и при проводки с туич. При туич движението е плавно в страни, а ако воблерът се остави да пропада, се поклаща странично, имитирайки ранена рибка.

Въпреки, че Spearhead Ryuki 80S е уголемена версия на първообраза на Ryuki, летателните способности на примамката са запазени успешно. Инженерите на DUO са увеличили не само дължината на воблера, но и височината, което му дава стабилност при летене. В резултат с тази примамка се постигат изключително добри дистанции.

Всичко описано до момента, в комбинация с острите и надеждни куки и халки, и разнообразната цветова гама на Spearhead Ryuki 80S, правят тази примамката подходяща за различни условия и видове риба.

Не се колебайте повече и я добавете към арсенала си!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.