Facebook Pixel

Spearhead Ryuki 80S

29,40 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-SPH-RYU-80S
допълнителна информация
Размер 80мм
Тегло 12г
Плаваемост потъващ
Газене 0.7м ~ 1.2м
Куки #8

Също като по-малкия си 70-милиметров брат, DUO Spearhead Ryuki 80S е създаден за риболов в течение на средно големи и големи реки. Въпреки че този модел воблер е създаден за пъстърва, размерът му го прави подходяща и апетитна примамка за множество други видове хищни риби. Като пример, можем да назовем распер, щука, бяла риба, лаврак, чернокоп и много други.

Играта на DUO Ryuki 80S е стабилна и в най-силната струя, благодарение на малко по-дългата лопатка и ниският център на тежестта на воблера. Примамката играе добре, както на равномерна проводка, така и при проводки с туич. При туич движението е плавно в страни, а ако воблерът се остави да пропада, се поклаща странично, имитирайки ранена рибка.

Въпреки, че Spearhead Ryuki 80S е уголемена версия на първообраза на Ryuki, летателните способности на примамката са запазени успешно. Инженерите на DUO са увеличили не само дължината на воблера, но и височината, което му дава стабилност при летене. В резултат с тази примамка се постигат изключително добри дистанции.

Всичко описано до момента, в комбинация с острите и надеждни куки и халки, и разнообразната цветова гама на Spearhead Ryuki 80S, правят тази примамката подходяща за различни условия и видове риба.

Не се колебайте повече и я добавете към арсенала си!

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.