Facebook Pixel

Bay RUF Seek 68S

35,30 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-BRF-SK-68S
допълнителна информация
Размер 68мм
Тегло 7.7г
Плаваемост потъващ
Газене 0м - 0.4м
Куки #10

Bay Ruf Seek 68S е потъващ воблер, тип стикбейт, с дължина 68мм и тегло 7.7 грама. Работната му дълбочина е от 0 до 0.4м. На практика тази примамка може да се води по повърхността и малко под нея, а играта и е атрактивна "змейка" при водене с къс туич, а на равномерна проводка е комбинация от wobbling и rolling.

Bay Ruf Seek 68S е утежнен с две фиксирани тежести непосредствено пред и зад предната тройка. Те спомагат хоризонталния баланс на воблера и примамливата игра. Също така, утежнението в комбинация с аеродинамичната форма на примамката са предпоставка за добър летеж при кастинг.

Bay Ruf Seek 68S е страхотен воблер за риболов на лаврак, чернокоп, кокали, меланура и други морски хищници. Изключително подходящ за периода от късна пролет до началото на есента, когато моретата и реките изобилстват от дребна плячка и хищникът трябва да бъде примамен с нещо, което я наподобява. Освен за морски риболов, този воблер е подходящ и за сладководни хищници. Размерът му от 68мм го прави изключително универсална примамка за различни типове риби - костур, распер, щука, бяла риба, че дори и кефал.

Разгледайте наличните цветове и поръчайте сега!

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.