Realis Pencil 65 SW LIMITED Воблер

27,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-RLS-PCL-65-SW
Допълнителна информация
Размер 65,00 мм
Тегло 5,50 г
Плаваемост плаващ
Куки #6

Realis Pencil 65 SW Limited е лимитирана серия морски цветове на Realis Pencil 65. Техническите характеристики на този повърхностен уолкър са същите като на обикновения 65 модел - 65мм, 5.5 грама, лети добре и се ползва лесно.

В долната част на устата на Realis Pencil 65 SW Limited има характерната за модела издутина, която прави воблера елементарен за ползване на walk-the-dog проводка. Можете да го накарате да се плъзга наляво-надясно по повърхността без много усилие и работа с въдицата. При по-силно придърпване, воблерът се потапя леко и изплисква вода. Страхотна примамка за лайт риболов на повърхността, дори и за начинаещи спинингисти.

В тялото на Realis Pencil 65 SW Limited има две подвижни стоманени топчета, също както при Realis Pencil 65. Те издават силен и отчетлив шум при проводка и са основния виновник за постигането на добри дистанции при кастинг.

Realis Pencil 65 SW Limited е воблер, който всеки LRF маниак трябва да има в кутиите си. Купете го и се насладете на адреналина от повърхностните атаки!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.