Facebook Pixel

Realis Pencil 65

27,40 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-RLS-PCL-65
допълнителна информация
Размер 65мм
Тегло 5.5г
Плаваемост плаващ
Куки #6

Realis Pencil 65 е умалена версия на по-големите си събратя Pencil 85, 100, 110 и 130. Това е повърхностен воблер, тип уолкър, с няколко интересни конструктивни особености.

Това, което е най-характерно за Realis Pencil е издутината на долната "устна", която го прави изключително лесен за ползване, дори за начинаещи спинингисти. Без много усилие с въдицата ще му придадете ефектна walk-the-dog игра, а при по-резки придърпвания и обирания с макарата, воблерът се потапя леко и изплисква вода напред.

За разлика от по-големите модели, които са утежнени с едно фиксирано и едно подвижно топче, Realis Pencil 65 е утежнен с две подвижни стоманени топчета, които издават силен шум при проводка, и спомагат далечните замятания.

С Realis Pencil 65 ще усетите истински адреналин от риболова на повърхността с лайт такъми. Примамката е много подходяща за риболов на костур, щука, распер, лаврак, меланури, кокали и други дребни морски хищници, които ловуват по повърхността. Има дори специална лимитирана серия на този размер с морски цветове - Realis Pencil 65 SW Limited.

Ако сте фенове на лайт риболова на повърхността, трябва да имате този уолкър в кутиите си!

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.