Realis Pencil 65

27,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-RLS-PCL-65
Допълнителна информация
Размер 65,00 мм
Тегло 5,50 г
Плаваемост плаващ
Куки #6

Realis Pencil 65 е умалена версия на по-големите си събратя Pencil 85, 100, 110 и 130. Това е повърхностен воблер, тип уолкър, с няколко интересни конструктивни особености.

Това, което е най-характерно за Realis Pencil е издутината на долната "устна", която го прави изключително лесен за ползване, дори за начинаещи спинингисти. Без много усилие с въдицата ще му придадете ефектна walk-the-dog игра, а при по-резки придърпвания и обирания с макарата, воблерът се потапя леко и изплисква вода напред.

За разлика от по-големите модели, които са утежнени с едно фиксирано и едно подвижно топче, Realis Pencil 65 е утежнен с две подвижни стоманени топчета, които издават силен шум при проводка, и спомагат далечните замятания.

С Realis Pencil 65 ще усетите истински адреналин от риболова на повърхността с лайт такъми. Примамката е много подходяща за риболов на костур, щука, распер, лаврак, меланури, кокали и други дребни морски хищници, които ловуват по повърхността. Има дори специална лимитирана серия на този размер с морски цветове - Realis Pencil 65 SW Limited.

Ако сте фенове на лайт риболова на повърхността, трябва да имате този уолкър в кутиите си!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Риболовен магазин VUK.BG © 2023 Всички права запазени.