Facebook Pixel

Tetra Works FuraFura

27,40 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-TW-FUR
допълнителна информация
Размер 48мм
Тегло 2.3г
Плаваемост бавно потъващ
Куки #12

Tetra Works Fura Fura е бавно потъващ воблер за лайт рок фишинг риболов от серията Tetra Works на DUO. Това е воблер без лопатка, но със специфична форма на главата със силно изразена долна устна. Тя изпълнява функцията на лопатка и заедно с ниско разположената носова халка са причина за интригуващата игра на примамката.

На бавна проводка Tetra Works Fura Fura прави леко въртеливо движение (rolling action), а ако забързате малко обирането с макарата започва и да се поклаща със стандартната за повечето воблери игра. Въпреки, че воблерчето тежи едва 2.3 грама, не трябва да се притеснявате за кастинга, който ще постигате с него, тъй като е оборудван с магнитна система за далечно замятане с подвижни утежнения.

Tetra Works Fura Fura е чудесен избор за примамка за риболов не само на дребни морски хищници, но и на кефал, пъстърва, костур, распер и други. Апетитната му игра не би оставила безразлична нито една хищна риба, а разнообразните разцветки го правят подходящо оръжие за различни условия.

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.