Tetra Works FuraFura

27,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-TW-FUR
Допълнителна информация
Размер 48,00 мм
Тегло 2,30 г
Плаваемост бавно потъващ
Куки #12

Tetra Works Fura Fura е бавно потъващ воблер за лайт рок фишинг риболов от серията Tetra Works на DUO. Това е воблер без лопатка, но със специфична форма на главата със силно изразена долна устна. Тя изпълнява функцията на лопатка и заедно с ниско разположената носова халка са причина за интригуващата игра на примамката.

На бавна проводка Tetra Works Fura Fura прави леко въртеливо движение (rolling action), а ако забързате малко обирането с макарата започва и да се поклаща със стандартната за повечето воблери игра. Въпреки, че воблерчето тежи едва 2.3 грама, не трябва да се притеснявате за кастинга, който ще постигате с него, тъй като е оборудван с магнитна система за далечно замятане с подвижни утежнения.

Tetra Works Fura Fura е чудесен избор за примамка за риболов не само на дребни морски хищници, но и на кефал, пъстърва, костур, распер и други. Апетитната му игра не би оставила безразлична нито една хищна риба, а разнообразните разцветки го правят подходящо оръжие за различни условия.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2023 Всички права запазени.