Facebook Pixel

Tetra Works Toto 48HS

27,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-TW-TOTO-48HS
Допълнителна информация
Размер 48,00 мм
Тегло 4,30 г
Плаваемост потъващ
Газене 0.4 ~ 0.8 m
Куки #12

DUO Tetra Works Toto 48HS е бързо потъващ (Heavy Sinking) воблер базиран на Toto 48S. Този модел е с подобрени летателни и водозагребващи способности спрямо първообраза си. За да бъдат постигнати тези качества на Toto 48HS, инженерите на DUO не само са добавили допълнително тегло, но и са сменили ъгъла и формата на лопатката. Воблерът е утежнен с волфрамово топче, а лопатката е с по-квадратна форма.

Toto 48HS е воблер, който има множество приложения, както в морския риболов на дребни рибки (рокфишинг), така и в сладководен риболов на костур, кефал, пъстърва и други хищници. Компактното тяло и сравнително високото тегло за размера му дават изключителни способности при полет и след това, когато започне да потъва.

Най-лесният начин да ползвате Tetra Works Toto 48HS е на равномерна проводка, като така можете да претърсите обширни райони от местата, които облавяте. Stop-and-go проводката също дава успех при използването на тази примамка, тъй като при пауза тя потъва като ранена плячка, поклащайки се с опашката надолу.

При морски риболов, Toto 48HS привлича успешно морските хищници при проводка с постоянен туич. Проблясването и движението на воблера наляво надясно няма да оставят безразлична нито една риба. Не трябва да се притеснявате да ползвате този модел и от по-високи места, като тетраподи и стени на кейове, тъй като високото му тегло и подобрената лопатка винаги го дърпат надолу, и той няма да изплува при по-агресивни проводки.

Друга успешна техника за риболов с Tetra Works Toto 48HS е така наречения Slack-jerk. При тази проводка оставяте отпусната линията и правите туич на воблера, а примамката прави рязко движение встрани точно като ранена плячка. Такова поведение на воблера неминуемо ще предизвика атака от всеки преминаващ наблизо хищник.

Всичко споменато дотук, в комбинация с богатата цветова гама, в която се произвежда този модел, го правят универсален боец за множество различни условия.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Риболовен магазин VUK.BG © 2023 Всички права запазени.