Facebook Pixel

Tide Minnow Lance 160S

47,00 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-TM-LNC-160S
допълнителна информация
Размер 160мм
Тегло 28г
Плаваемост потъващ
Газене 0.5м ~ 1.5м
Куки #4

Tide Minnow Lance 160S е потъващ воблер от серията Tide Minnow на DUO. Предназначен е за морски риболов. Дължината му е 160 милиметра, а теглото от 28 грама. Много далекобойна примамка, която е проектирана за риболов в северна Япония, където често се лови в силен насрещен вятър и бурно море. Този размер на модела наподобява змиорка, която е най-честата плячка на хищниците в северна Япония.

Работната дълбочина на воблерите TIde Minnow Lance 160S е от 0.5 до 1 метър. В тялото си има 3 волфрамови топчета и 1 стоманено. Трите волфрамовите топчета са подвижни, а стоманеното фиксирано.

Играта на воблера е добре изразена комбинация от wobbling и rolling на равномерна проводка. Работи много добре и на туич с въдицата.

Tide Minnow Lance 160S е подходяща примамка за различни морски риби. Въпреки, че е проектиран за морска пъстърва, по моретата в южните ни съседки вече има на сметката си лаврак, лефер, баракуда, тунаки, паламуд, малки групери, синагрида и много други.

Това е примамка, която ще Ви донесе много успехи в морския риболов в Гърция, Турция и по Средиземноморието, така че не се бавете дълго преди да си я купите!

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.