Facebook Pixel

Realis Jerkbait 130S SW

36,20 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-RLS-JRB-130S-SW
допълнителна информация
Размер 130мм
Тегло 24.5г
Плаваемост потъващ
Газене ~2м
Куки #4

Realis Jerkbait 130S SW е потъващ воблер с дължина 130мм и тегло от 24.5 грама. SW в името е обозначение за лимитирана серия с цветове за морски риболов. Работната дълбочина на воблера е приблизително до около , което го прави страхотно оръжие за риболов на места с по-голяма дълбочина, или за моменти, когато рибата се придържа в дълбочина.

Обемното тяло на Realis Jerkbait 130S SW създава апетитен силует и силни отблясъци под водата, които доказано изкушават лакомите морски хищници. Този воблер е подходящ за риболов не само от брега, но и от лодка. Има собствена игра на равномерна проводка, и както всички Jerkbait-и на DUO има страхотно поведение при туич, което имитира ранена рибка. Успешна примамка за риболов на лаврак, лефер, баракуда и други.

Кастингът с Realis Jerkbait 130S SW не е никакъв проблем, защото формата на тялото и лопатката са добре обмислени от дизайнера на DUO. Oбемното тяло, което привидно би трябвало да "спъва" кастинга, лети като куршум без никакви проблеми. Утежнено е с общо 7 топчета, три от които се движат по дължина на задната половина на тялото и спомагат кастинга.

Не мислете много преди да си вземете тази примамка! Realis Jerkbait 130S SW определено ще Ви донесе много положителни спомени, и то в моменти, в които сте решили, че всичко е приключило в излета Ви!

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.