Beach Walker Limber 115S

41,10 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-BW-LMBR-115S
Допълнителна информация
Размер 115,00 мм
Тегло 24,00 г
Плаваемост потъващ
Куки #4

Beach Walker Limber 115S е нов модел воблер от серията Beach Walker на DUO International. Първият модел в тази серия с подобна форма и движение! Дължината му е 115 мм, а теглото 24 грама. Формата на тялото е издължена, странично сплесната - подобно на джърк. Потъващ. Има система за далечно замятане с три топчета и магнит, които го му дават страхотен начален тласък при кастинг. За примамка с подобна форма, този модел лети по-добре и от някои миноу воблери.

Освен добрите летателни способности, Beach Walker Limber 115S притежава и страхотна игра. На равномерна бавна проводка има добре изразен широк rolling, а като го забързате играта става по-високочестотна. На пропадане, потъва с главата надолу, благодарение на фиксирана тежест пред коремната тройка и застопоряването на подвижните топчета в корема му. Като падне на дъното, не "ляга" ведната настрани, а запазва изправено положение за няколко секунди, така че риболовецът да може да му зададе следващото движение с въдицата. Изключително интересна примамка!

Beach Walker Limber 115S се произвежда в разнообразни цветове. В палитрата има както много ярки и наситени, които за подходящи за бурно море, замътена вода и слаба осветеност, така и по-натурални, с които да покриете по-нормални условия. Разгледайте наличните и изберете! Успехът Ви е гарантиран, независимо дали ще ловите в сладка или солена вода.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.