Tide Minnow 145 SLD-S Воблер

36,20 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-TM-145-SLD-S
Допълнителна информация
Размер 145,00 мм
Тегло 22,50 г
Плаваемост потъващ
Газене 0.8м ~ 1.1м
Куки #4

Tide Minnow 145 SLD-S е потъващ воблер за морски риболов. SLD-S в името са означения на особеностите, които характеризират този воблер - SLD (Slim Long Distance - тънък профил и далечни замятания) - S (sinking - потъващ). Производителите от DUO са искали да създадат воблер за далечни замятания, който да дава предимство на риболовците в определени условия. И са успели.

Тънкият профил, подвижните волфрамови топчета разположени ниско в корема, и удебелената коремна стена на Tide Minnow 145 SLD-S му дават много добри летателни способности и стабилна игра в по-бурно море. С тази примамка ще можете да ловите във всякакви условия и на всякакви места - вливания на реки, заливи и пристанища, от скали или в сърфа, винаги можете да разчитате на нея. Истинската му сила, обаче, е в риболова от скали и в пяната, където вълните се разбиват.

С апетитната си wobble and roll игра (поклащане и въртеливо движение) и разнообразните цветове, в които се произвежда, Tide Minnow 145 SLD-S ще Ви донесе успех с много разнообразен улов. Този воблер има на сметката си много видове риба - лаврак, лефер, баракуда, синагрида, маятико, паламуд, тунаки и много други. Изключителна примамка, която всеки трябва да има в кутиите си!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.