Tide Minnow Slim 140 Flyer Воблер

43,10 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-TMS-140-FL
Допълнителна информация
Размер 140,00 мм
Тегло 21,00 г
Плаваемост потъващ
Газене 0.8м ~ 1.1м
Куки #6

Tide Minnow Slim 140 Flyer е потъващ воблер за морски риболов, базиран на Tide Minnow Slim 140. Тази версия на воблера е създадена като отговор на обратната връзка на много риболовци, че примамката може да се подобри.

Производителите от DUO са променили коренно плаваемостта на воблера, както и летателните способности и играта. За разлика от първообраза си, Tide Minnow Slim 140 Flyer е утежнен с волфрамови топчета, които имат по-голяма плътност от стоманените в Tide Minnow Slim 140. По този начин са добавени допълнителни 3 грама към теглото на воблера, които променят примамката от плаваща в потъваща, и подобряват постиганите дистанции при замятане с около 20%. Също така, 140 Flyer лети по-стабилно при замятане в насрещен вятър. Това прави този модел воблер подходящ и за начинаещи риболовци, които тепърва се учат да замятат. А, когато попадне в ръцете на опитен спинингист, се превръща в истинско оръжие.

Освен утежнението, в Tide MInnow Slim 140 Flyer е променена и лопатката, за да се подобри играта на воблера. Цялостната концепция за воблер, който може да се замята срещу силен вятър и да играе стабилно в бурно море го изисква. С новата лопатка примамката загребва много повече вода и играе много по-атрактивно от първообраза си. Докато Tide Minnow Slim 140 има само въртелива игра на тялото (rolling action), играта на 140 Flyer включва и стандартното поклащане (wobbling action) за повечето воблери. Това създава допълнителни вибрации във водата и прави воблера много по-атрактивен.

Tide Minnow Slim 140 Flyer е примамка, която всеки морски спинингист тръгнал на път за Гърция, Турция или други южни морета, трябва да има в кутиите си. Това е воблер, който ще Ви донесе успех с много разнообразни улови. Примамката има на сметката си лаврак, баракуда, лефер, дорадо, тунаки, паламуд, синагрида (дентекс), групер и много други. Разнообразните цветове дават възможност воблера да се ползва в различни условия. А, надеждните куки ще устоят на напорите и на най-големите трофеи!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.