Tide Minnow Slim 140 Воблер

43,10 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-TMS-140
Допълнителна информация
Размер 140,00 мм
Тегло 18,00 г
Плаваемост плаващ
Газене 0.6м ~ 1.0м
Куки #6

Tide Minnow Slim 140 е изключително популярен сред спинингистите които ловят в прибоя.

Комбинацията на неподвижно и подвижно утежняване с волфрамови топчета работи отлично. С този воблер се постигат добри разстояния, а играта му е стабилна и във вълна.

За разлика от предшественика си Tide Minnow 140, за утежняването на който е използвана магнитна система със стоманени топчета, в Tide Minnow Slim 140 е утежнен със свободнодвижещо се волфрамово топче. Също така задната част на тялото е изтънена, така че да създава по-малко съпротивление при летене. Тези две промени в структурата на воблера допринасят за по-добрата стабилност при летене и подобряват дистанциите с 10% сравнено с Tide Minnow 140.

Играта на Tide Minnow Slim 140 също е претърпяла лека промяна в сравнение с предходния модел. Типичното завъртане (rolling action) е запазено, но способността на воблера да загребва повече вода е увеличена. По този начин играта му става по-силно изразена и примамката е и по-стабилна, когато се лови в сърфа.

Работната дълбочина на Tide Minnow Slim 140 също е по-голяма от тази на предходния модел. Воблерът нагазва приблизително между 80 и 120 см, докато предходният модел работи в дълбочини от 50 до 80 см.

Също както и другите модели от Tide Minnow Slim серията, 140ката трябва да присъства в кутиите Ви! Това е воблер, с който ще съблазните много морски хищници, като лаврак, баракуда, лефер, дентекс, тунаки, паламуд и много други.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.