Realis V-Tail Shad 3

17,60 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-RLS-VTS-3
Допълнителна информация
Размер 76,20 мм
Брой в пакет 8

Realis V-tail Shad е първата силиконова примамка от серията Realis на DUO. При производството ѝ, инженерите на DUO са направили множество тестове на различни комбинации от материали, соли и овкусители, докато стигнат до финалния ѝ завършен вид.

Realis V-tail Shad 3" е с дължина 76.2 милиметра и се продава по 8 броя в пакет. Това е силикон, с който можете да обследвате както повърхностните и средни водни слоеве, така и дъното на водоема, в който ловите. Примамката позволява множество различни монтажи - от класическа джиг глава, през разнесени монтажи, незацепващи монтажи, до Уаки (Waki) и Неко (Neko) риг. Може също така да се комбинира с Realis Rubber Jig или да се използва като добавка към спинърбейти.

Характерно за силиконите Realis V-tail Shad е V-образната опашка, откъдето идва и името на примамката. Също така, тялото е плоско от горната си част и има ясно изразен корем от долната. Цялото тяло на примамката е покрито с ребра, с изключение на един сектор, който е гладък и го разделя на две. В предната част на гладкия сектор ребрата са по ситни, а в частта зад него са по-едри, като точно преди V-то на опашката има 4 по-дълбоки ребра. Гладката част е подсилена и служи за монтаж на куката при Уаки и Неко риг.

Realis V-tail Shad 3" е изключително успешен силикон за риболов на костур, щука, бяла риба, лаврак и много други хищници. Апетитното му поклащане във водата, в комбинация с вградените аромати и соли в материала го правят неустоима хапка за хищниците.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.