Facebook Pixel

Realis V-Tail Shad 3

17,60 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-RLS-VTS-3
допълнителна информация
Размер 76.2мм
Брой в пакет 8

Realis V-tail Shad е първата силиконова примамка от серията Realis на DUO. При производството ѝ, инженерите на DUO са направили множество тестове на различни комбинации от материали, соли и овкусители, докато стигнат до финалния ѝ завършен вид.

Realis V-tail Shad 3" е с дължина 76.2 милиметра и се продава по 8 броя в пакет. Това е силикон, с който можете да обследвате както повърхностните и средни водни слоеве, така и дъното на водоема, в който ловите. Примамката позволява множество различни монтажи - от класическа джиг глава, през разнесени монтажи, незацепващи монтажи, до Уаки (Waki) и Неко (Neko) риг. Може също така да се комбинира с Realis Rubber Jig или да се използва като добавка към спинърбейти.

Характерно за силиконите Realis V-tail Shad е V-образната опашка, откъдето идва и името на примамката. Също така, тялото е плоско от горната си част и има ясно изразен корем от долната. Цялото тяло на примамката е покрито с ребра, с изключение на един сектор, който е гладък и го разделя на две. В предната част на гладкия сектор ребрата са по ситни, а в частта зад него са по-едри, като точно преди V-то на опашката има 4 по-дълбоки ребра. Гладката част е подсилена и служи за монтаж на куката при Уаки и Неко риг.

Realis V-tail Shad 3" е изключително успешен силикон за риболов на костур, щука, бяла риба, лаврак и много други хищници. Апетитното му поклащане във водата, в комбинация с вградените аромати и соли в материала го правят неустоима хапка за хищниците.

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.