Realis V-Tail Shad 4

17,60 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-RLS-VTS-4
Допълнителна информация
Размер 93,00 мм
Брой в пакет 7

Realis V-tail Shad 4" е силиконова примамка за риболов, уголемена версия на Realis V-tail Shad 3". Това е изключително уловиста примамка, която ще ви донесе множество успехи в риболова на костур, бяла риба, щука, лаврак и много други хищници.

Материалът, от който е направен Realis V-tail Shad 4" е мек и и устойчив на разкъсвания. Към него e добавенa комбинация от соли и овкусители, както и аромат на скарида. Формата на тялото е същата като тази на 3-инчовата версия - плосък гръб и силно изразен корем на тялото. Предната част на тялото е оребрена с по-ситни ребърца, в средата има гладък, подсилен сегмент, а задната част на тялото е оребрена с по-едри ребра. Точно преди V-то на опашката има 4 дълбоки ребра, които спомагат за разиграването на опашката при анимация с въдицата.

Realis V-tail Shad 4" може да бъде воден както в повърхностния и среден воден слой, така и по дъното. Търпи всякакви монтажи, като средната гладка част на тялото служи за закачане при Уаки и Неко риг. Бъдете смели и експериментирайте с този невероятен силикон и той никога няма да Ви разочарова!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.