Spearhead Ryuki 45S Воблер

27,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-SPH-RYU-45S
Допълнителна информация
Размер 45,00 мм
Тегло 4,00 г
Плаваемост потъващ
Газене 0.4м ~ 0.6м
Куки #12

DUO Spearhead Ryuki 45S е малък пъстървов воблер, който се е доказал през годините като уловист и за други видове риба. Сравнително тежкото за размера и сплескано тяло му дават голямо предимство в бързо течение, а при бърза проводка заиграва с пълния си потенциал. Spearhead Ryuki 45S е с изключително стабилна игра в силно течение, като поведението му става още по-естествено, когато равномерната проводка се комбинира с туичване с въдицата.

Освен това, със Spearhead Ryuki 45S могат да бъдат достигани много добри дистанции и да се правят точни замятания. Воблерът е стабилен при полет и се презентира лесно на желаното място.

Ryuki 45S е воблер за пъстърва, който е проектиран за горни течения на реки, където водата е плитка и бърза. Това, обаче, не означава, че с този воблер не можете да ловите и в по-бавна вода, където са позиционирани и други хищници. Ryuki 45S има на сметката си костур, кефал, щука, распер, рокфиш и други морски рибки, така че можете да разчитате на него в почти всяка ситуация. Произвежда се в богата цветова гама и е оборудван със здрава лопатка и безкомпромисно остри куки.

Не губете повече време и поръчайте своето ново пъстървово изкушение сега!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.