Spearhead Ryuki 45S

27,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-SPH-RYU-45S
Допълнителна информация
Размер 45,00 мм
Тегло 4,00 г
Плаваемост потъващ
Газене 0.4м ~ 0.6м
Куки #12

DUO Spearhead Ryuki 45S е малък пъстървов воблер, който се е доказал през годините като уловист и за други видове риба. Сравнително тежкото за размера и сплескано тяло му дават голямо предимство в бързо течение, а при бърза проводка заиграва с пълния си потенциал. Spearhead Ryuki 45S е с изключително стабилна игра в силно течение, като поведението му става още по-естествено, когато равномерната проводка се комбинира с туичване с въдицата.

Освен това, със Spearhead Ryuki 45S могат да бъдат достигани много добри дистанции и да се правят точни замятания. Воблерът е стабилен при полет и се презентира лесно на желаното място.

Ryuki 45S е воблер за пъстърва, който е проектиран за горни течения на реки, където водата е плитка и бърза. Това, обаче, не означава, че с този воблер не можете да ловите и в по-бавна вода, където са позиционирани и други хищници. Ryuki 45S има на сметката си костур, кефал, щука, распер, рокфиш и други морски рибки, така че можете да разчитате на него в почти всяка ситуация. Произвежда се в богата цветова гама и е оборудван със здрава лопатка и безкомпромисно остри куки.

Не губете повече време и поръчайте своето ново пъстървово изкушение сега!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Риболовен магазин VUK.BG © 2023 Всички права запазени.