Facebook Pixel

Spearhead Ryuki 45S

27,40 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-SPH-RYU-45S
допълнителна информация
Размер 45мм
Тегло
Плаваемост потъващ
Газене 0.4м ~ 0.6м
Куки #12

DUO Spearhead Ryuki 45S е малък пъстървов воблер, който се е доказал през годините като уловист и за други видове риба. Сравнително тежкото за размера и сплескано тяло му дават голямо предимство в бързо течение, а при бърза проводка заиграва с пълния си потенциал. Spearhead Ryuki 45S е с изключително стабилна игра в силно течение, като поведението му става още по-естествено, когато равномерната проводка се комбинира с туичване с въдицата.

Освен това, със Spearhead Ryuki 45S могат да бъдат достигани много добри дистанции и да се правят точни замятания. Воблерът е стабилен при полет и се презентира лесно на желаното място.

Ryuki 45S е воблер за пъстърва, който е проектиран за горни течения на реки, където водата е плитка и бърза. Това, обаче, не означава, че с този воблер не можете да ловите и в по-бавна вода, където са позиционирани и други хищници. Ryuki 45S има на сметката си костур, кефал, щука, распер, рокфиш и други морски рибки, така че можете да разчитате на него в почти всяка ситуация. Произвежда се в богата цветова гама и е оборудван със здрава лопатка и безкомпромисно остри куки.

Не губете повече време и поръчайте своето ново пъстървово изкушение сега!

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.