Facebook Pixel

Spearhead Ryuki 46S

31,30 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-SPH-RYU-46S
Допълнителна информация
Размер 46,00 мм
Тегло 5,00 г
Плаваемост потъващ
Куки #12

Spearhead Ryuki 46S е нов модел воблер от серията Spearhead Ryuki на DUO. Малък потъващ миноу, предназначен за риболов на дребни хищни риби! Дължината му е 46мм, а теглото 5 грама, или с 1мм и 1 грам повече от на старото 45S.

Освен размерът и теглото, обаче, Spearhead Ryuki 46S се отличава и с различна вътрешна структура, форма на тялото и на лопатката. Запазени са ниският център на тежестта в корема и фиксираните утежнения, но 46S има заоблен корем, по-обемно тяло и по-широка лопатка. Това автоматично означава, че добрият кастинг и устойчивостта на течение са запазени, но новият модел има по-добре изразена собствена игра, с по-голяма амплитуда. Пропадането е същото като при стария модел - с опашната част надолу, като и новият модел също се олюлява на пропадане, като стария.

Spearhead Ryuki 46S се произвежда в разнообразни цветове, които да подхождат на различна осветеност и цвят на водата. В асортимента има както натурални цветове, така и по-тъмни, и по-ярки.

Това е лесен за използване миноу воблер, с който ще имате много положителни емоции. Не пропускайте да го добавите в кутиите си!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2023 Всички права запазени.