Spearhead Ryuki 51S Воблер

31,30 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-SPH-RYU-51S
Допълнителна информация
Размер 51,00 мм
Тегло 5,50 г
Плаваемост потъващ
Куки #10

Spearhead Ryuki 51S е обновена версия на популярното Ryuki 50S на DUO. Малък потъващ миноу, предназначен за риболов на дребни хищни риби! Дължината му е 51мм, а теглото 5.5 грама, или с 1мм и 1 грам повече от на предшественика си 50S.

Освен с размера и теглото си, Spearhead Ryuki 51S се отличава и с различна структура на вътрешните камери, форма на тялото и на лопатката. Центърът на тежестта е запазен ниско в корема, също и фиксираните утежнения. 51S, обаче, има по-широка и малко по-дълга лопатка, заоблен корем, и по-обемно тяло. Това е предпоставка за добър и точен кастинг, устойчивост в течение, и по-добре изразена собствена игра, дори и на по-бавна проводка. Пропадането е същото като при стария 50S - с опашната част надолу, като и новият модел също се полюшва на пропадане, като стария.

Spearhead Ryuki 51S е изпълнен в разнообразни цветове, които са подходящи за различна осветеност и цвят на водата. В гамата има както натурални цветове, така и по-ярки, и по-тъмни.

Това е лесен за използване миноу, с който ще имате много положителни емоции с различни хищници. Не пропускайте да си го купите!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.