Spearhead Ryuki 38S Воблер

27,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-SPH-RYU-38S
Допълнителна информация
Размер 38,00 мм
Тегло 2,80 г
Плаваемост потъващ
Газене 0.4м ~ 0.8м
Куки #14

DUO Spearhead Ryuki 38S е малко 3.8 сантиметрово пъстървово бижу. Също като по-големите си събратя е със сравнително високо тегло за размера си и има сплеснато тяло, откъдето идват и двете му основни свойства и предимства - далечен и точен кастинг, и висока устойчивост на силно течение.

Spearhead Ryuki 38S е воблер, който с лекота ще презентирате и в най-недостъпните водни джобове по високопланинските реки. Атрактивната му игра и способността му да се движи в бърза и плитка вода, ще предизвикат всяка пъстърва. А, когато започнете и да го туичвате с въдицата ще разкриете и пълният потенциал на играта му.

Произвеждан в множество разнообразни цветове, DUO Spearhead Ryuki 38S е воблер, с който ще можете успешно да ловите не само пъстърви, но и кефал, костур, сафрид (кокали), рокфиш и други дребни хищници. Куките са безкомпромисно остри и достатъчно здрави, за да се справят дори и с трофейни екземпляри от изброените видове.

Ryuki 38S е доказал се воблер, който всеки лайт спинингист трябва да има в кутиите си! Не чакайте повече и поръчайте сега!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.