Spearhead Ryuki 50SP Воблер

27,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-SPH-RYU-50SP
Допълнителна информация
Размер 50,00 мм
Тегло 3,30 г
Плаваемост неутрален
Куки #12

Spearhead Ryuki 50SP е малък миноу воблер с неутрална плаваемост от серията Spearhead на DUO. Този вариант на Ryuki има много ясно изразена собствена игра. Успешно се ползва в течение. Силата му, обаче е в по-дълбоки вирове, там където течението се забавя или напълно спира. Места около подмоли, зависнали и потопени клони, където рибите се крият и изискват по-бавно облавяне. Завъртете няколко оборота с макарата, придърпайте леко с въдицата, за да туичнете воблера и бъдете нащрек на паузата, защото ударите са мигновени.

Spearhead Ryki 50SP е воблер с много добри летателни способности, въпреки че тежи едва 3.3 грама. Изключително лесно се презентира на желаното място. Страхотно оръжие в риболова на пъстърва, кефал, костур, распер, дребни щуки и други. Едва ли има хищник, който да устои на привлекателната му игра.

Ryuki 50SP се произвежда в разнообразни разцветки, така че да може да се ползва в различни условия и водоеми. Оборудван е с две остри и здрави тройни куки #12, които са безкомпромисни при засечка на риба.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.