Facebook Pixel

Spearhead Ryuki 50SP

27,40 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-SPH-RYU-50SP
допълнителна информация
Размер 50мм
Тегло 3.3г
Плаваемост неутрален
Куки #12

Spearhead Ryuki 50SP е малък миноу воблер с неутрална плаваемост от серията Spearhead на DUO. Този вариант на Ryuki има много ясно изразена собствена игра. Успешно се ползва в течение. Силата му, обаче е в по-дълбоки вирове, там където течението се забавя или напълно спира. Места около подмоли, зависнали и потопени клони, където рибите се крият и изискват по-бавно облавяне. Завъртете няколко оборота с макарата, придърпайте леко с въдицата, за да туичнете воблера и бъдете нащрек на паузата, защото ударите са мигновени.

Spearhead Ryki 50SP е воблер с много добри летателни способности, въпреки че тежи едва 3.3 грама. Изключително лесно се презентира на желаното място. Страхотно оръжие в риболова на пъстърва, кефал, костур, распер, дребни щуки и други. Едва ли има хищник, който да устои на привлекателната му игра.

Ryuki 50SP се произвежда в разнообразни разцветки, така че да може да се ползва в различни условия и водоеми. Оборудван е с две остри и здрави тройни куки #12, които са безкомпромисни при засечка на риба.

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.