Facebook Pixel

Tetra Works Toto Slim 50S

27,40 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-TW-TOTO-SL-50S
допълнителна информация
Размер 50мм
Тегло 2.4г
Плаваемост потъващ
Куки #14

Tetra Works Toto Slim 50S е малък 50мм воблер, предназначен за риболов на дребни морски хищници. Теглото му е 2.4 грама. Потъващ, оборудван с магнитна система за далечно замятане с подвижни топчета. Въпреки ниското си тегло, с него се постигат завидни дистанции при риболов, а компактният размер и форма на тялото го правят подходяща примамка за множество риби в нашите водоеми. Костур, кефал, пъстърва, распер, чернокоп са потенциални таргети при риболов с него.

Tetra Works Toto Slim 50S се произвежда в богата гама от цветове - ярки, натурални, по-тъмни и прозиращи. Някои от разцветките включват и UV и Glow елементи, които допълнително привличат хищниците при риболов в малка осветеност и мътна вода. Както вече споменахме, изначално този воблер е създаден за морски риболов, така че ще бъде страхотно оръжие при риболов на кокали, меланура, малки лаврачета и други дребни рибки в Гърция, Турция и Средиземноморието.

Не се колебайте дали да си го купите, защото това малко воблерче ще Ви донесе много положителни спомени от риболовните излети! Поръчайте сега!

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.