Facebook Pixel

Spearhead Ryuki VIB

27,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-SPH-RYU-VIB
Допълнителна информация
Размер 45,00 мм
Тегло 5,30 г
Плаваемост потъващ
Куки #12

Spearhead Ryuki Vib е единствената примамка от серията Spearhead на DUO, която не е миноу. Това е воблер, тип вайб, в който производителят е запазил копиевидната глава на Ryuki. Иновативна концепция за пъстървовия риболов, която постепенно набира популярност сред спинингистите.

Spearhead Ryuki Vib е дълъг 45мм и тежи 5.3 грама. Потъваща примамка, която лети добре и издава силна вибрация под напора на течението и Вашата проводка. Подходяща за използване в по-дебели течения, дълбоки вирове, с проводка с повдигане на върха на въдицата, задържане на примамката в течението "на ветрило", или стандартна равномерна проводка по течението или срещу него.

Ryuki Vib много лесно пробива течението и позволява облавяне близко до дъното. Перката на гърба също дава предимство при проводка с повдигане с въдицата, тъй като намалява съпротивлението във водния поток.

Вероятно сами се досещате, че освен в пъстървовия риболов, Spearhead Ryuki Vib има голямо приложение и в риболова на други риби. Като всеки вайб и този ще Ви донесе успех с костур, распер, кефал, щука и много други. Може да се ползва във всякакви водоеми с лекота. Изключително лесна за работа примамка!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Риболовен магазин VUK.BG © 2023 Всички права запазени.