Spearhead Ryuki VIB

27,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-SPH-RYU-VIB
Допълнителна информация
Размер 45,00 мм
Тегло 5,30 г
Плаваемост потъващ
Куки #12

Spearhead Ryuki Vib е единствената примамка от серията Spearhead на DUO, която не е миноу. Това е воблер, тип вайб, в който производителят е запазил копиевидната глава на Ryuki. Иновативна концепция за пъстървовия риболов, която постепенно набира популярност сред спинингистите.

Spearhead Ryuki Vib е дълъг 45мм и тежи 5.3 грама. Потъваща примамка, която лети добре и издава силна вибрация под напора на течението и Вашата проводка. Подходяща за използване в по-дебели течения, дълбоки вирове, с проводка с повдигане на върха на въдицата, задържане на примамката в течението "на ветрило", или стандартна равномерна проводка по течението или срещу него.

Ryuki Vib много лесно пробива течението и позволява облавяне близко до дъното. Перката на гърба също дава предимство при проводка с повдигане с въдицата, тъй като намалява съпротивлението във водния поток.

Вероятно сами се досещате, че освен в пъстървовия риболов, Spearhead Ryuki Vib има голямо приложение и в риболова на други риби. Като всеки вайб и този ще Ви донесе успех с костур, распер, кефал, щука и много други. Може да се ползва във всякакви водоеми с лекота. Изключително лесна за работа примамка!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.