Facebook Pixel

Realis Jerkbait 120SP SW

33,30 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-RLS-JRB-120-SP-SW
допълнителна информация
Размер 120мм
Тегло 18.2г
Плаваемост неутрален
Газене 1.0м ~ 1.8м
Куки #5X TIN

Realis Jerkbait 120SP SW Limited е вариант на модела Realis Jerkbait 120SP, който е изпълнен специално за морски риболов в лимитирана серия морски цветове. Това е примамка с неутрална плаваемост, с дължина 120мм и тегло 18.2 грама. Също както и останалите воблери от Realis Jerkbait семейството, и тук са запазени сплеснатите страни и високия профил на тялото, за да се намали съпротивлението при проводка и да се запази добрия кастинг.

Realis Jerkbait 120SP SW Limited e утежнен с две стоманени топчета, разположени в индивидуални камери ниско в корема, две подвижни 6мм волфрамови топчета, които се движат по дължина на воблера от корема до опашката, и малка плочка допълнителна тежест вградена в долната част на главата, зад лопатката. Стоманените топчета издават звук при проводка, волфрамовите спомагат далечния кастинг и апетитната игра на примамката, а тежестта в главата балансира воблера при бърза проводка и по-дълги издърпвания с въдицата (rippin').

Realis Jerkbait 120SP SW Limited ще Ви донесе успех с множество различни видове риба - баракуда, лаврак, лефер и Черноморски чернокоп, синагридa, щука, сом и много други. Добавете го в кутияте си и атакувайте хищниците!

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.