Tide Minnow 125 SLD-S

36,20 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-TM-125-SLD-S
Допълнителна информация
Размер 125,00 мм
Тегло 15,50 г
Плаваемост потъващ
Газене 0.5м ~ 0.9м
Куки #6

Tide Minnow 125 SLD-S е потъващ воблер за морски риболов, който е създаден за далечни замятания. LD в името е съкращение от Long Distance (далечна дистанция). С дължина от 125мм и тегло от 15.5 грама, тази примамка лесно се "изстрелва" на желаната дистанция. Утежнена е ниско в корема с три подвижни волфрамови топчета. Освен тях, коремната стена на воблера е оставена умишлено по-дебела, което допълнително подчертава центъра на тежестта на примамката в корема. Това я прави много стабилна в летеж и при проводка.

Tide Minow 125 SLD-S е подходящ воблер за риболов в различни условия и места. С него можете да спокойно да облавяте, както спокойни заливи и вливания на реки, така и да ловите от скали и в сърфа. Играта му е много стабилна, дори и в бурно море, като при проводка воблерът прави едновременно, и поклащания, и въртеливи движения (wobble and roll action).

С Tide Minow 125 SLD-S можете да разчитате на много разнообразен улов. Този воблер е желана "плячка" за лаврак, лефер и Черноморски чернокоп, баракуда, тунаки, паламуд и други. Задължително го добавете в кутията си!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.