Tide Minnow Lance 110S

36,20 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-TM-LNC-110S
Допълнителна информация
Размер 110,00 мм
Тегло 14,00 г
Плаваемост потъващ
Газене 0.3 ~ 1м
Куки #7

Tide Minnow Lance 110S е воблер от серията Tide Minnow на DUO. Предназначен е за морски риболов и е с дължина 110 милиметра и тегло от 14 грама. Това е примамка, която е проектирана за риболов в северна Япония, където риболовците често се сблъскват с неблагоприятни условия със силен вятър и бурно море. Изключително далекобойна примамка, с която можете да ловите всякакви риби.

Работната дълбочина на TIde Minnow Lance 110S е от 0.3 до 1 метър. В тялото си има 3 волфрамови топчета и едно стоманено. Eдно от волфрамовите топчета е неподвижно, а всички останали са подвижни.

Играта на воблера е много добре изразена, като комбинира wobbling и rolling на равномерна проводка. Реагира добре и на туич с въдицата.

Tide Minnow Lance 110S е примамка с универсален размер, която е подходяща за различни морски риби. По моретата в южните ни съседки вече има на сметката си лаврак, баракуда, лефер, тунаки, паламуд, малки групери, синагрида и много други. Този модел неизменно ще се докаже и по Черноморието в риболова на есенен чернокоп от брега също като по-големият си събрат 120S.

Това е примамка, която ще Ви донесе много положителни емоции в морския риболов в Гърция, Турция и по Средиземноморието, така че не се бавете и си я купете!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.