Tide Minnow 75 Sprint

31,30 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-TM-75SRT
Допълнителна информация
Размер 75,00 мм
Тегло 11,00 г
Плаваемост потъващ
Газене 0.5м ~ 0.9м
Куки #10

Tide Minnow 75 Sprint е компактен потъващ миноу воблер, който има множество разнообразни приложения. Това е един от най-успешните воблери за риболов на распер в сладка вода, на чернокоп по Черноморието, и на кокали и лаврак по южните морета. Компактното 75 милиметрово тяло и теглото от 11 грама са предпоставка за постигането на много добри дистанции за воблер от такъв калибър. Същите тези характеристики го правят устойчив и на морски течения и вълни.

Tide Minnow 75 Sprint запазва атрактивната си игра дори и в бурно море. Работната му дълбочина от 0.5 до 0.9 метра дава възможност да се ползва в плитчини, където често ловуват распери, лавраци, и други хищници. Може да се води, както с бавно, така и с бързо обиране с макарата. Реагира изключително добре и на туич с въдицата.

Tide Minnow 75 Sprint се произвежда в разнообразни разцветки, които са подходящи както за светлата, така и за тъмната част на денонощието (когато става дума за морски риболов). Оборудван е с две остри и много надеждни тройки, които са безкомпромисни при засечка на риба.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.