Facebook Pixel

Spearhead Ryuki 45S SW LIMITED

Изчерпана наличност
SKU
DUO-SPH-RYU-45S-SW
допълнителна информация
Размер 45мм
Тегло
Плаваемост потъващ
Газене 0.4м ~ 0.6м
Куки #12

Spearhead Ryuki 45S SW Limited е версия с лимитирани морски цветове на Ryuki 45S. Изначално създаден за риболов на пъстърва, компактният размер, добрите дистанции, които се постигат с него, както и стабилната игра в течение предизвикват интереса и на любителите на риболова на дребни морски хищници. Това кара производителите от DUO да създадат и специализирана серия с морски цветове на тази примамка.

Чисто структурно и функционално Spearhead Ryuki 45S SW Limited няма никакви разлики с базовия модел. Дължината му е 45мм, теглото е 4 грама, формата на тялото е запазена с копиевидна глава и сплеснати страни, съответно кастинговите качества и играта също са запазени.

С това малко воблерче ще можете да си доставите истинско удоволствие с морските рибки. Цветовете на морската серия са разнообразни и пасват за риболов в различни условия. Някои от видовете, които биха проявили интерес към Ryuki 45S SW Limited са кокали, меланура, спари, дребни лаврачета, груперчета, каменен костур (перка), а също така и чернокоп.

Не се колебайте повече, ако сте любител на LRF риболова, защото всеки морски лайт спинингист трябва да има поне едно Ryuki в кутиите си.

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.