Realis Jerkbait 130SP

35,20 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-RLS-JRB-130-SP
Допълнителна информация
Размер 130,00 мм
Тегло 22,00 г
Плаваемост неутрален
Газене 1.0м ~ 2.0м

Realis Jerkbait 130SP е голям воблер с неутрална плаваемост от серията Realis на DUO. Дължината му е 130мм, а теглото 22 грама. Работната му дълбочина е от 1 до 2 метра. Най-масивният и обемен Jerkbait на DUO от сладководните серии. Създаден да предизвиква най-големите хищници във водоема.

Вътрешната структура на Realis Jerkbait 130SP е същата като на 120SP, с тази разлика, че тялото е по-обемно и по-дълго. Това, обаче, не е проблем при кастинг, защото воблерът е проектиран така, че да лети добре и да бъде вярно оръжие на риболовеца както от брега, така и от лодка. В предната част, пред коремната тройка, са фиксирани две метални топчета, а зад коремната тройка има други две двойки сферични утежнения. Две волфрамови топчета се движат в канал по дължина на примамката и спомагат кастинга, а под техния канал, в отделна камера, има още две подвижни метални топчета, които стабилизират позицията на воблера и играта му.

Лопатката, куките и въобще цялата структура на Realis Jerkbait 130SP са подсилени, здрави и надеждни, така че да издържат на напъните на големи риби. Куките са размер #4X, много здрави и остри. Освен в сладка вода, този воблер е много успешен и в морето (дори и в серията със сладководни цветове). Апетитната му игра и поведението му на ранена рибка при туич са привлекателни за различни хищни риби. Работи добре на всякакви проводки - равномерно, туич, rippin' (дълги изтегляния с въдицата), силни джъркове, и каквото друго се сетите. Поръчайте сега и се уверете сами!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.