Realis Jerkbait 110SP

31,30 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-RLS-JRB-110-SP
Допълнителна информация
Размер 110,00 мм
Тегло 16,20 г
Плаваемост неутрален
Газене 0.8м ~ 1.6м
Куки #6X

Realis Jerkbait 110SP е воблер с неутрална плаваемост на DUO International. Въпреки, че на външен вид много наподобява по-малкия вариант 100SP и по-големия 120SP, между тях има много конструктивни разлики. При Realis Jerkbait 110SP вътрешното устройство на воблера е различно. Тялото му е разделено на отделни камери, като в две от тях (в главата и над коремната тройка) има по три стоманени топчета. Това е акустичната система на примамката, която при движение във водата издава силен шум и вибрация. Освен тази акустична система, една от другите камери в тялото е разположена по дължина на воблерa от коремната тройка до малко преди задната. В това дълго отделение има две волфрамови топчета, които спомагат далечния кастинг, и поведението на воблера при туич.

Realis Jerkbait 110SP има висок страничен профил и сплеснати страни, които са характерни за всички jerkbait-ове на DUO. С такъв профил, примамките създават по-силни отблясъци във водата, и рибите ги забелязват отдалеч.

Jerkbait 110SP може да бъде анимиран с множество различни проводки - равномерна, бавна, бърза, с туичове, с джъркване и много други, които можете да видите във видеата по-горе. Това е много подходяща примамка за риболов на щука, сом, лаврак, лефер и други едри хищници. Конструкцията му и куките са много здрави и могат да издържат напъните на трофейни екземляри.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.