Facebook Pixel

Realis Jerkbait 120SP

33,30 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-RLS-JRB-120-SP
Допълнителна информация
Размер 120,00 мм
Тегло 18,00 г
Плаваемост неутрален
Газене 1.0м ~ 1.8м
Куки #5X

Realis Jerkbait 120SP е флагманът на джъркбейтите в серията Realis на DUO. Дължината му е 120мм, а теглото 18 грама. Плаваемостта му е неутрална. Работната дълбочина е от 1 метър до 1.8 метра. Тялото и лопатката са здрави и надеждни. Куките са много остри, и също много надеждни, в размер #5X. Формата на тялото е силно странично сплесната, с висок профил, и оставя силен силует и отблясъци под водата.

Утежнението на Realis Jerkbait 120SP е една от основните причини за стабилната му позиция във водата, атрактивната игра на различни проводки и далечния кастинг. В предната си част, пред коремната тройка, воблерът има фиксирана плочка тежест, която го държи стабилен при rippin' проводка (с дълго издърпване на въдицата). Зад коремната тройка са разположени две 6мм волфрамови топчета, които се движат в канал до самата опашка на примамката и спомагат кастинга. А под този канал има няколко малки камерки с метални топчета, които издават силен звук.

Realis Jerkbait 120SP работи изключително добре на всякакви проводки. Има добре изразена собствена игра на равномерно водене. При туич се стрелка встрани и се извърта на 180 градуса с корема нагоре, след което застива на място. Може да се изтегля с въдицата (rippin'), може да се джърква с по-мощни "удари" с въдицата. Или с няколко думи - това е воблер с множество приложения.

Освен в сладководен риболов на бас, този воблер е един от най-добрите за риболов на щука, както и за морски риболов на различни видове хищници (дори и във версията със сладководни цветове). Със сигурност ще Ви донесе много положителни емоции, така че не се колебайте въобще, дали да си го купите, а поръчайте сега!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2023 Всички права запазени.