Facebook Pixel

Realis Jerkbait 100SP

Изчерпана наличност
SKU
DUO-RLS-JRB-100-SP
допълнителна информация
Размер 100мм
Тегло 14.5г
Плаваемост неутрален
Газене 0.8м ~ 1.5м
Куки #5

Realis Jerkbait 100SP е воблер с неутрална плаваемост от серията Realis на DUO. Създаден е за борба с големи басове, но е изключително успешен воблер за щука! Това, което го отличава от други примамки от този тип е плоският и висок страничен профил. Това му придава много добри аеродинамични способности при летеж, и в същото време силуетът на голяма плячка създава неустоими отблясъци във водата.

Realis Jerkbait 100SP е утежнен с единична фиксирана в корема тежест, която спомага атрактивната игра на воблера на равномерна проводка и при туич. Освен нея, в тялото си има и 3 стоманени топчета, които са подвижни в индивидуални камерки. При анимация с въдицата, тези топчета издават плътен и високочестотен звук под водата, който не може да остане незабелязан от хищниците.

Realis Jerkbait 100SP е воблер, който неизменно ще Ви донесе успех в риболова на щука и други едри хищници. Разнообразните разцветки, в които се произвежда и неизброимите начини на водене, го правят приложим в множество различни условия и водоеми. Оборудван е с две здрави и надеждни тройни куки, които ще удържат и най-свирепите пориви на уловена риба.

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.