Realis Jerkbait 100SP Воблер

29,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-RLS-JRB-100-SP
Допълнителна информация
Размер 100,00 мм
Тегло 14,50 г
Плаваемост неутрален
Газене 0.8м ~ 1.5м
Куки #5

Realis Jerkbait 100SP е воблер с неутрална плаваемост от серията Realis на DUO. Създаден е за борба с големи басове, но е изключително успешен воблер за щука! Това, което го отличава от други примамки от този тип е плоският и висок страничен профил. Това му придава много добри аеродинамични способности при летеж, и в същото време силуетът на голяма плячка създава неустоими отблясъци във водата.

Realis Jerkbait 100SP е утежнен с единична фиксирана в корема тежест, която спомага атрактивната игра на воблера на равномерна проводка и при туич. Освен нея, в тялото си има и 3 стоманени топчета, които са подвижни в индивидуални камерки. При анимация с въдицата, тези топчета издават плътен и високочестотен звук под водата, който не може да остане незабелязан от хищниците.

Realis Jerkbait 100SP е воблер, който неизменно ще Ви донесе успех в риболова на щука и други едри хищници. Разнообразните разцветки, в които се произвежда и неизброимите начини на водене, го правят приложим в множество различни условия и водоеми. Оборудван е с две здрави и надеждни тройни куки, които ще удържат и най-свирепите пориви на уловена риба.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.