Realis Jerkbait 120SP PIKE Limited Воблер

33,30 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-RLS-JRB-120-SP-PIKE
Допълнителна информация
Размер 120,00 мм
Тегло 17,80 г
Плаваемост неутрален
Газене 1.0м ~ 1.8м
Куки #3X

Realis Jerkbait 120SP Pike Limited е лимитирана серия цветове за риболов на щука на модела Realis Jerkbait 120SP. Това е воблер с неутрална плаваемост с дължина от 120мм и тегло от 18 грама. Тялото е дълго, с висок профил и плоски страни, така че да създава отблясъци във водата и илюзията за плячка, която си заслужава. Тези отблясъци са много по-силни от отблясъците на други примамки от този тип, тъй като този воблер има способността да се извърта на 180 градуса (с корема нагоре) и при най-лекия туич с въдицата.

Realis Jerkbait 120SP Pike Limited е уникална примамка за риболов на щука, една от най-резултатните. Можете да я водите на равномерна проводка, с къси и бързи туичове, с туичове с паузи, да я джърквате или с рипинг (rippin') проводка. При туич воблерът прави много широко движение в страни, като едновременно с това се извърта, и чак тогава застива. Това е поведение, което е много типично за ранена рибка - лесна плячка за щуката.

Утежнението на Realis Jerkbait 120SP Pike Limited е същото като на базовия модел 120SP. В предната част, в главата на воблера, има фиксирана плочка тежест, която балансира воблера при rippin' проводка или по-продължителни изтегляния. Зад предната тройка има две 6мм волфрамови топчета, които са подвижни и са отговорни за движението на воблера при туич. Също така, подвижните тежести спомагат и далечния и точен кастинг. Освен плочката в главата и волфрамовите утежнения, в индивидуални камери има и две фиксирани стоманени топчета, които издават отчетлив звук при проводка и туич.

Тялото на Realis Jerkbait 120SP Pike Limited е е разграфено на отделни сегменти отвътре, за по-голяма здравина. Оборудван е с две много здрави и остри тройни куки #2X, но е оставена и коремната халка за трета кука, която се използва при базовия модел, който е с три по-малки куки #5X. Лопатката също е здрава и проектирана така, че да загребва максимално количество вода, без да създава голямо съпротивление във въдицата и линията.

Не се колебайте, дали да си поръчате този воблер, ако страстта Ви е риболова на щука! Това е воблер, който всеки спинингист щукар трябва да има в кутиите си!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.