Tetra Works PeasHead - M

15,70 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-TW-PHD-M
Допълнителна информация
Брой в опаковка 5 броя
Кука M
Дължина на куката 17,50 мм

Tetra Works PeasHead M е малка джиг глава с овална форма, подобна на формата на грахче. Куката ѝ е размер M, което я прави подходяща за примамките Deliy, Movvy, Pipin и Uber. Произвежда се в различни грамажи от 0.3 грама до 1.5 грама.

Овалната форма на Tetra Works PeasHead M я прави лесна за използване, дори и от начинаещи риболовци. Голямата площ в предната част създава съпротивление под водата, което улеснява контакта с края на линията. А кръглите страници създават странично съпротивление на течението, без да го блокират, и също спомагат за добрия контакт с примамката и за по-праволинейна проводка.

Куката, която е вложена в главите PeasHead M е същата като в главите SnipHead M, с размер от 17.5мм, съответно има и същите свойства. Ухото е изкривено към острието на куката под ъгъл от 45 градуса, което улеснява воденето и увеличава процента на успевеамост при засичане на рибите. Острието е леко отворено, което е характерно за сафридските джиг глави, за да прониква по-лесно при засечка и да задържа рибите по-добре. Основата на куката е странично сплескана, като така създава отблясъци под водата, когато се ползват прозрачни цветове. Този сплескан сектор също служи като "контра" за примамката, да не се изхлузва лесно.

Tetra Works PeasHead M е подходяща глава за Ajing и за риболов на дребни дънни рибки. Пропада лесно и лесно се контролира в средния слой на водата.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2023 Всички права запазени.