Facebook Pixel

Tetra Works PeasHead - L

15,70 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-TW-PHD-L
Допълнителна информация
Брой в опаковка 5бр
Кука L
Дължина на куката 19,50 мм

Tetra Works PeasHead L е малка джиг глава с овална форма, подобна на формата на грахче. Куката ѝ е размер L, което я прави подходяща за примамките Deliy и Movvy, а с малък компромис, и на Pipin и Uber. Произвежда се в различни грамажи от 1.5 грама до 3 грама.

Овалната форма на Tetra Works PeasHead L прави използването ѝ много лесно, дори и от начинаещи риболовци. Голямата площ в предната част на главата създава голямо съпротивление под водата, което улеснява контакта с примамката. А кръглите страници създават съпротивление в течението отстрани без да го блокират, и също спомагат за добрия контакт с примамката и за по-праволинейна проводка.

Куките, които са вложени в Peas Head L са същите като в главите SnipHead L, с размер от 19.5мм, съответно имат и същите свойства. Ухото е насочено към острието на куката под ъгъл 45 градуса, което увеличава успевеамостта при засичане на рибите. Острието е леко отворено, типично за сафридските джиг глави, за да прониква по-лесно при засечка и да задържа рибите по-добре. Основата на куката е странично сплескана, и създава отблясъци под водата, когато се ползват прозиращи цветове. Този сплескан сектор също служи като стопер за примамката, да не се изхлузва лесно.

Tetra Works PeasHead L е подходяща глава за Ajing и за риболов на дребни дънни рибки. Пропада лесно и лесно се контролира в средния слой на водата.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Още от DUO International
© 2023 vuk.bg. Всички права запазени.