Spearhead Ryuki 110S

31,30 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-SPH-RYU-110S
Допълнителна информация
Размер 110,00 мм
Тегло 21,00 г
Плаваемост потъващ
Газене 0.8м ~ 1.2м
Куки #4

Spearhead Ryuki 110S е най-големият размер Ryuki към момента. Също както и останалите варианти на модела над 70мм и този е предназначен за риболов в течение в средно-големи и големи реки. Копиевидната глава, сплеснатото тяло, фиксираното нискоразположено утежнение и леко удължената лопатка стабилизират воблера и в най-силната струя и го карат да танцува.

Ryuki 110S има собствена игра при равномерна проводка, както и страхотно поведение при проводки с туич. На пропадане, тялото се поклаща леко и създава отблясъци.

Много често, когато се създават по-големи версии на даден воблер, при увеличаването на размера се загубва и част от летателните способности на примамката. Инженерите на DUO са успели да се справят с този проблем при производството на Spearhead Ryuki 110S като са увеличили не само дължината му, но и височината на тялото. Резултатът от това е една перфектно летяща примамка, която с лекота се презентира на желаното място. Също така, по-високият профил на тялото на воблера създава и по-голям силует и по-силни отблясъци във водата, което пък привлича хищните риби.

Spearhead Ryuki 110S се произвежда в множество цветове, които го правят подходящ за риболов в различни условия и водоеми. Предвид универсалния размер от 110мм и големия интерес от страна на морските риболовци, от DUO са се постарали да създадат и лимитирани морски цветове на тази примамка - Ryuki 110S SW Limited.

С Ryuki 110S ще можете да уловите не само трофейни пъстърви, но и много други речни и морски риби. Воблерът има на сметката си множество щуки, распери, бяла риба, лаврак, лефер и Черноморски чернокоп, и много други. Не се колебайте повече и го добавете към кутиите си!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.