Facebook Pixel

Spearhead Ryuki 110S

31,30 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-SPH-RYU-110S
допълнителна информация
Размер 110мм
Тегло 21г
Плаваемост потъващ
Газене 0.8м ~ 1.2м
Куки #4

Spearhead Ryuki 110S е най-големият размер Ryuki към момента. Също както и останалите варианти на модела над 70мм и този е предназначен за риболов в течение в средно-големи и големи реки. Копиевидната глава, сплеснатото тяло, фиксираното нискоразположено утежнение и леко удължената лопатка стабилизират воблера и в най-силната струя и го карат да танцува.

Ryuki 110S има собствена игра при равномерна проводка, както и страхотно поведение при проводки с туич. На пропадане, тялото се поклаща леко и създава отблясъци.

Много често, когато се създават по-големи версии на даден воблер, при увеличаването на размера се загубва и част от летателните способности на примамката. Инженерите на DUO са успели да се справят с този проблем при производството на Spearhead Ryuki 110S като са увеличили не само дължината му, но и височината на тялото. Резултатът от това е една перфектно летяща примамка, която с лекота се презентира на желаното място. Също така, по-високият профил на тялото на воблера създава и по-голям силует и по-силни отблясъци във водата, което пък привлича хищните риби.

Spearhead Ryuki 110S се произвежда в множество цветове, които го правят подходящ за риболов в различни условия и водоеми. Предвид универсалния размер от 110мм и големия интерес от страна на морските риболовци, от DUO са се постарали да създадат и лимитирани морски цветове на тази примамка - Ryuki 110S SW Limited.

С Ryuki 110S ще можете да уловите не само трофейни пъстърви, но и много други речни и морски риби. Воблерът има на сметката си множество щуки, распери, бяла риба, лаврак, лефер и Черноморски чернокоп, и много други. Не се колебайте повече и го добавете към кутиите си!

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.