Realis

Виж като Решетка Списък

Продукти 41-47 от 47

Низходящо
Страница
на страница

Realis е най-голямата серия изкуствени примамки на DUO. Към момента включва над 80 различни модела примамки, измежду които има миноу воблери, кранкове, силикони, вайбове, спинърбейти, насекоми, и примамки тип главиняри.

Изначално серията Realis е създадена за риболов на бас, но бързо се доказва като успешна и за риболов на други сладководни хищници, а по-късно и за соленоводни такива.

Моделите Realis Rozante, Realis Jerkbait, Realis Fangbait, както и някои модели Realis Crank и спинърбейтите са изключително успешни за риболов на щука. А вариантите на Realis Vibe и силиконите Realis V-tail Shad са се доказали като успешни бойци в риболова на костур и бяла риба. Серията съдържа и примамки, които са подходящи и за риболов на кефал и распер, а също така и морски примамки.

Разнообразието в серията Realis включва дълбокогазещи и плиткогазещи миноу воблери и кранкове, вайбове, главиняри, попъри, пенсили, пенсил попъри, спинърбейти, насекоми, и силикони. А размерите варират от 38мм до цели 150мм.

Направете своя избор сега! Независимо каква риба ще ловите, можете да намерите своята успешна примамка от серията воблери Realis на DUO International.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.