Realis Vibration 68 G-Fix Воблер вайб

29,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-RLS-VIB-68-GFIX
Допълнителна информация
Размер 68,00 мм
Тегло 21,00 г
Плаваемост потъващ
Куки #6X

Realis Vibration 68 G-Fix е воблер, тип вайб, с много тънък профил. Това е тунингована версия на моделът Realis Vibration 68. Идеята на производителя да подобри една работеща примамка цели да се подобри цялостната ефективност на риболовеца в работата с този воблер - по-далечен кастинг, по-бързо достигане на желаната дълбочина, по-бързо изтегляне на примамката, когато е необходимо.

Realis Vibration 68 G-Fix е утежнен с едно фиксирано 6.5 милиметрово волфрамово топче. Освен него, в изолирана камера в корема на воблера са разположени 12 малки 3 милиметрови волфрамови топчета, които са акустичната му система. В главата е вградена допълнителна оловна тежест. В стандартния модел Realis Vibration 68 всички топчета в тялото са стоманени и липсва тежестта в главата. Тези промени в утежнението добавят допълнителни 5 грама към общото тегло на примамката и спомагат вече споменатите по-далечен кастинг и по-бързо пропадане в дълбочина. Тежестта в главата, обаче, променя поведението на 68 G-fix при пропадане.

За разлика от стандартния Vibration 68, който пропада с изправено тяло и леко поклащане, G-fix версията потъва с главата надолу. Това дава голямо предимство на риболовеца, когато иска бързо да облови по-обширни територии с големи дълбочини. Също така, при проводки с повдигане на въдицата и пропадане, или подскоци по дъното, примамката прави по-резки движения от стандартния модел и издава по-силни акустични сигнали.

Утежнението в главата на Realis Vibration 68 G-Fix също намалява и съпротивлението му при равномерна проводка, тъй като поддържа стойката му във водата наведена напред.

Realis Vibration 68 G-Fix е един уникален воблер, който може да Ви донесе успех в различни ситуации, с различни видове риба. С него можете да очаквате улов на костур, бяла риба, распер, сом, кефал и други. Работи както за активни, така и за пасивни риби, тъй като силната му вибрация никога не остава незабелязана.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.