Facebook Pixel

Realis Vibration 68 G-Fix

29,40 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-RLS-VIB-68-GFIX
допълнителна информация
Размер 68мм
Тегло 21г
Плаваемост потъващ
Куки #6X

Realis Vibration 68 G-Fix е воблер, тип вайб, с много тънък профил. Това е тунингована версия на моделът Realis Vibration 68. Идеята на производителя да подобри една работеща примамка цели да се подобри цялостната ефективност на риболовеца в работата с този воблер - по-далечен кастинг, по-бързо достигане на желаната дълбочина, по-бързо изтегляне на примамката, когато е необходимо.

Realis Vibration 68 G-Fix е утежнен с едно фиксирано 6.5 милиметрово волфрамово топче. Освен него, в изолирана камера в корема на воблера са разположени 12 малки 3 милиметрови волфрамови топчета, които са акустичната му система. В главата е вградена допълнителна оловна тежест. В стандартния модел Realis Vibration 68 всички топчета в тялото са стоманени и липсва тежестта в главата. Тези промени в утежнението добавят допълнителни 5 грама към общото тегло на примамката и спомагат вече споменатите по-далечен кастинг и по-бързо пропадане в дълбочина. Тежестта в главата, обаче, променя поведението на 68 G-fix при пропадане.

За разлика от стандартния Vibration 68, който пропада с изправено тяло и леко поклащане, G-fix версията потъва с главата надолу. Това дава голямо предимство на риболовеца, когато иска бързо да облови по-обширни територии с големи дълбочини. Също така, при проводки с повдигане на въдицата и пропадане, или подскоци по дъното, примамката прави по-резки движения от стандартния модел и издава по-силни акустични сигнали.

Утежнението в главата на Realis Vibration 68 G-Fix също намалява и съпротивлението му при равномерна проводка, тъй като поддържа стойката му във водата наведена напред.

Realis Vibration 68 G-Fix е един уникален воблер, който може да Ви донесе успех в различни ситуации, с различни видове риба. С него можете да очаквате улов на костур, бяла риба, распер, сом, кефал и други. Работи както за активни, така и за пасивни риби, тъй като силната му вибрация никога не остава незабелязана.

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.