Facebook Pixel

Realis Vibration 68 G-Fix

29,40 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-RLS-VIB-68-GFIX
допълнителна информация
Размер 68мм
Тегло 21г
Плаваемост потъващ
Куки #6X

Realis Vibration 68 G-Fix е воблер, тип вайб, с много тънък профил. Това е тунингована версия на моделът Realis Vibration 68. Идеята на производителя да подобри една работеща примамка цели да се подобри цялостната ефективност на риболовеца в работата с този воблер - по-далечен кастинг, по-бързо достигане на желаната дълбочина, по-бързо изтегляне на примамката, когато е необходимо.

Realis Vibration 68 G-Fix е утежнен с едно фиксирано 6.5 милиметрово волфрамово топче. Освен него, в изолирана камера в корема на воблера са разположени 12 малки 3 милиметрови волфрамови топчета, които са акустичната му система. В главата е вградена допълнителна оловна тежест. В стандартния модел Realis Vibration 68 всички топчета в тялото са стоманени и липсва тежестта в главата. Тези промени в утежнението добавят допълнителни 5 грама към общото тегло на примамката и спомагат вече споменатите по-далечен кастинг и по-бързо пропадане в дълбочина. Тежестта в главата, обаче, променя поведението на 68 G-fix при пропадане.

За разлика от стандартния Vibration 68, който пропада с изправено тяло и леко поклащане, G-fix версията потъва с главата надолу. Това дава голямо предимство на риболовеца, когато иска бързо да облови по-обширни територии с големи дълбочини. Също така, при проводки с повдигане на въдицата и пропадане, или подскоци по дъното, примамката прави по-резки движения от стандартния модел и издава по-силни акустични сигнали.

Утежнението в главата на Realis Vibration 68 G-Fix също намалява и съпротивлението му при равномерна проводка, тъй като поддържа стойката му във водата наведена напред.

Realis Vibration 68 G-Fix е един уникален воблер, който може да Ви донесе успех в различни ситуации, с различни видове риба. С него можете да очаквате улов на костур, бяла риба, распер, сом, кефал и други. Работи както за активни, така и за пасивни риби, тъй като силната му вибрация никога не остава незабелязана.

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.