Facebook Pixel

Tide Minnow Slim 175

47,00 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-TMS-175
допълнителна информация
Размер 175мм
Тегло 27г
Плаваемост плаващ
Газене 0.8м ~ 1.3м
Куки #4

Tide Minnow Slim 175 е воблер, който предефинира стандартите за размер на тялото. С новаторски и често копиран дизайн на воблер с дълго тяло, тази примамка е много лесна за водене за размера си, и е доказала качествата си в северна Япония не само за лаврак, но и за морска пъстърва.

Големите ""миноу"" воблери имат проблеми - прекалено тежки за замятане, голямо съпротивление при летене, голямо съпротивление при водене. DUO са работили точно върху тези проблеми за да създадат воблер за морски риболов, който може да се ползва със среден клас ""seabass"" въдица при вятър, вълни и течения, които са типични при риболова на лаврак.

Ясно изразената игра ""поклащане и завъртане"" (wobble and roll) са привлекателни за хищниците при най-различни условия.

Tide Minnow Slim 175 е воблер, който се е доказал с времето в риболова не само на лаврак, но и на баракуда, лефер, дентекс и други хищници в Гърция, Турция и по Средиземноморието! Качествена примамка, която всеки морски спинингист трябва да има в кутиите си.

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.