Facebook Pixel

Tide Minnow Slim 200

49,00 лв.
Наличен в наш склад
SKU
DUO-TMS-200
допълнителна информация
Размер 200мм
Тегло 27г
Плаваемост плаващ
Газене 0.6м ~ 0.9м
Куки #3

Успехът на воблера Tide Minnow Slim 175 кара дизайнерите на DUO да направят следваща крачка към създаването на по-голям воблер. Елементарното увеличаване на размера се отразява неблагоприятно и затова 200 милиметровият модел е проектиран "от нулата" - ново напречно сечение и изтънени глава и опашка.

В сравнение с TMS 175, Tide Minnow Slim 200 има по-слабо изразена и деликатна игра. Оптималната му работа дълбочина е 60 - 80см, което е по-плитко от тази на TMS 175. За оптимален резултат се препоръчва да се избере един от двата модела воблери съобразно конкретни условия на риболов.

Въпреки, че теглото е близко до това на TMS 175, по-дългото и по-тънко тяло на Tide Minnow Slim 200 има и по-високо въздушно съпротивление, което води до нарушаване на баланса при замятане. За да се постигнат стабилни, точни и далечни замятания е нужна практика. Трикът е да се остави по-голямо разстояние до върха на спининга и да се изнесе максимално назад въдицата, така че цялата тежест на воблера да падне върху върха.

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Може би ще ти харесат и тези продукти!
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.