Tide Minnow Slim 200 Воблер

49,00 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-TMS-200
Допълнителна информация
Размер 200,00 мм
Тегло 27,00 г
Плаваемост плаващ
Газене 0.6м ~ 0.9м
Куки #3

Успехът на воблера Tide Minnow Slim 175 кара дизайнерите на DUO да направят следваща крачка към създаването на по-голям воблер. Елементарното увеличаване на размера се отразява неблагоприятно и затова 200 милиметровият модел е проектиран "от нулата" - ново напречно сечение и изтънени глава и опашка.

В сравнение с TMS 175, Tide Minnow Slim 200 има по-слабо изразена и деликатна игра. Оптималната му работа дълбочина е 60 - 80см, което е по-плитко от тази на TMS 175. За оптимален резултат се препоръчва да се избере един от двата модела воблери съобразно конкретни условия на риболов.

Въпреки, че теглото е близко до това на TMS 175, по-дългото и по-тънко тяло на Tide Minnow Slim 200 има и по-високо въздушно съпротивление, което води до нарушаване на баланса при замятане. За да се постигнат стабилни, точни и далечни замятания е нужна практика. Трикът е да се остави по-голямо разстояние до върха на спининга и да се изнесе максимално назад въдицата, така че цялата тежест на воблера да падне върху върха.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.