Tide Minnow 145 SLD-F

36,20 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-TM-145-SLD-F
Допълнителна информация
Размер 145,00 мм
Тегло 20,50 г
Плаваемост плаващ
Газене 0.7м ~ 1.0м
Куки #4

Tide Minnow 145 SLD-F е плаващ воблер за морски риболов на DUO International. Това е воблер, който дава много голямо предимство на риболовеца с възможностите си за далечен кастинг, които предоставя. LD в името на примамката е съкращение за Long Distance (далечна дистанция). Издълженият, тънък профил на примамката, в комбинация с ниско разположеното подвижно утежнение в корема, и удебелената коремна стена правят Tide Minnow 145 SLD-F много стабилен при кастинг и при риболов в по-бурни условия.

Играта на Tide Minnow 145 SLD-F е комбинация от странично поклащане и леко извъртане (wobble and roll action). Както вече казахме, подходящ е за риболов и в по-бурно море и насрещен вятър. На практика можете да ловите с тази примамка на всякакви места - вливания на реки, заливи и пристанища, от скали, в сърфа, и където другаде се сетите.

Tide Minnow 145 SLD-F е задължителна примамка за кутиите, ако сте решили да ходите на морски риболов в Гърция или по други южни морета. Може да Ви донесе успех в риболова на лаврак, лефер, баракуда, тунаки, паламуд, и други хищници. Произвежда се в разнообразни разцветки и е оборудван със здрави и надеждни куки.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.