Realis Shinmushi Воблер

Изчерпано количество
Останали са само %1
SKU
DUO-RLS-SHMS
Допълнителна информация
Размер 40,00 мм
Тегло 5,70 г
Плаваемост плаващ
Куки #10

Realis Shinmushi е уникална по вид повърхностна примамка, перфектно имитираща цикада. Създадена за риболов на бас, тази малка "буболечка" е много успешна примамка и в нашите условия в риболова на кефал, щука и костур. Дълга е 40мм и тежи 5.5 грама.

Realis Shinmushi има няколко много интересни особености:

  1. Тялото се разглобява. Коремната тройка на воблера е закрепена на винт, който фиксира и отделните части на тялото. С премахването на този винт, тялото може да се разглоби и по този начин примамката да се тунингова с различни силиконови крачета, пера или друг материал, който да ѝ придаде още по-реалистичен облик.
  2. Крилата на воблера са направени от еластичечн материал и са едно цяло, за да могат да играят ролята и на стопер при замятане. При равномерна проводка те "пляскат" по водата и създават много характерна диря след воблера.
  3. Крачетата на Realis Shinmushi са с дължина 70мм и са от толкова еластичен материал, че потрепват дори когато примамката е в покой в ръката Ви.

При падане във водата, Realis Shinmushi прави много характерно цопване, което също играе ролята на дразнител за хищниците. Можете да водите воблера, както на равномерна проводка, така и с къси придръпвания или по-силни туичове. При всяка от тези проводки, Shinmushi-то прави силни пулсации, които дразнят рибите.

Тази примамка има по-малка и по-голяма версия, съответно Realis Koshinmushi и Realis Dekashinmushi.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.