Crack Jack 38F-MR Воблер

Изчерпано количество
Останали са само %1
SKU
P21-CRJ-38F-MR
Допълнителна информация
Размер 38,00 мм
Тегло 2,40 г
Плаваемост плаващ
Газене 0.5м - 0.8м

Pontoon21 Crack Jack 38F MR е средногазеща плаваща версия на култовия воблер Pontoon21 Crack Jack. Дължината на тази примамка е 38мм, теглото е 2.4 грама, а работната дълбочина от 0.5м до 0.8м.

Утежнението на този вариант на Crack Jack е същото като при останалите модели от този размер - магнитна система за далечно замятане с една подвижна сачма, и една фиксирана сачма в главата на воблера. Магнитната система дава много добри качества на примамката при кастинг, и тя се презентира много лесно и точно на желаното място. Концентрираната в предната част тежест и по-голямата лопатка не позволяват на куките на воблера да се закачат в подводни клони, камъни и други подводни обекти. Тъй като той се движи наклонен напред, лопатката винаги влиза в контакт с препятствията първа и така примамката се отблъсква от тях.

Pontoon21 Crack Jack 38F MR има добре изразена собствена игра, която не се нарушава от силни течения. Воблерчето реагира чудесно и на туич, като при пауза, изплува нагоре. Това дава възможност да облявяте с лекота различни водни хоризонти, както и места с много закачки.

Поръчайте Crack Jack 38F MR сега и се подгответе за много риболовни емоции в риболова на пъстърва, кефал, костур, распер, а защо не и щука.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от Pontoon21
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.