Crack Jack 38SP-MR Воблер

Изчерпано количество
Останали са само %1
SKU
P21-CRJ-38SP-MR
Допълнителна информация
Размер 38,00 мм
Тегло 2,50 г
Плаваемост неутрален
Газене 0.7м - 1.0м

Pontoon21 Crack Jack 38SP MR е малък воблер с неутрална плаваемост. Работната му дълбочина е от 0.7м до . Дълъг е 38мм и тежи 2.5 грама. Това е средногазещия вариант на съспендинг версията на Crack Jack 38. Има атрактивна собствена игра, задържа се и в течение. При туич се стрелка встрани, а при пауза застива неподвижно във водния слой, в който се намира.

Системата за утежнение на Crack Jack 38SP MR е същата като на останалите модели от този размер. В главата има фиксирано топче, което е в собствена камера. Зад него има разположен магнит, към който се прилепя още едно топче, което е подвижно. Именно то е причината за добрите дистанции, които се постигат с тази примамка. При замятане се изстрелва в задната ѝ част, и ѝ дава начален тласък. А, когато примамката падне във водата, топчето се връща обратно на магнита и я стабилизира. Концетрацията на тежестта в предната част на воблера и по-голямата лопатка, го накланят напред и не позволяват на тройките да влизат в контакт с подводни обекти. Така лесно можете да проводите това малко шадче през обрасли места, с къси и леки туичове.

Crack Jack 38SP MR е един от най-успешните ултралайт воблери за риболов на костур, кефал, пъстърва и по-едри хищници, като распер, щука и бяла риба. Той ще Ви донесе незабравими спомени по време на излетите Ви.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от Pontoon21
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.