Facebook Pixel

Crack Jack 38SP-MR

18,50 лв.
Наличен в наш склад
SKU
P21-CRJ-38SP-MR
допълнителна информация
Размер 38мм
Тегло 2.5г
Плаваемост неутрален
Газене 0.7м - 1.0м

Pontoon21 Crack Jack 38SP MR е малък воблер с неутрална плаваемост. Работната му дълбочина е от 0.7м до . Дълъг е 38мм и тежи 2.5 грама. Това е средногазещия вариант на съспендинг версията на Crack Jack 38. Има атрактивна собствена игра, задържа се и в течение. При туич се стрелка встрани, а при пауза застива неподвижно във водния слой, в който се намира.

Системата за утежнение на Crack Jack 38SP MR е същата като на останалите модели от този размер. В главата има фиксирано топче, което е в собствена камера. Зад него има разположен магнит, към който се прилепя още едно топче, което е подвижно. Именно то е причината за добрите дистанции, които се постигат с тази примамка. При замятане се изстрелва в задната ѝ част, и ѝ дава начален тласък. А, когато примамката падне във водата, топчето се връща обратно на магнита и я стабилизира. Концетрацията на тежестта в предната част на воблера и по-голямата лопатка, го накланят напред и не позволяват на тройките да влизат в контакт с подводни обекти. Така лесно можете да проводите това малко шадче през обрасли места, с къси и леки туичове.

Crack Jack 38SP MR е един от най-успешните ултралайт воблери за риболов на костур, кефал, пъстърва и по-едри хищници, като распер, щука и бяла риба. Той ще Ви донесе незабравими спомени по време на излетите Ви.

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.