Bay Ruf Tide Vib 60

29,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-BRF-TV-60
Допълнителна информация
Размер 60,00 мм
Тегло 9,60 г
Плаваемост потъващ
Газене 0.2 ~ 0.8м
Куки #8

Bay Ruf Tide Vib 60 е компактен малък вайб от серията Bay Ruf на DUO International. Дължината му е 60мм, а теглото 9.6 грама. Работната му дълбочина е от 0.2 до 0.8м. Утежнен е с две фиксирани тежести, пред и зад коремната кука. Лети изключително добре и има много атрактивна игра.

Тялото на Bay Ruf Tide Vib 60 е с характерна форма на рибка, с много добре оформена гръбна "перка" и с плоска част от горната страна на главата. При движение във водата, стои леко наведен напред, и издава много силна и шумна вибрация (въпреки, че няма тракалка). Коремната халка е вирбел, който цели да предотврати откачания при борба с рибите. Дизайнерите са помислили за всеки малък детайл при разработката на този модел.

Цветовата гама на Bay Ruf Tide Vib 60 също е много атрактивна, и съдържа добре познати и вече много успешни разцветки! Можете да разчитате на този вайб в абсолютно всякакви условия на осветеност и цвят на водата, независимо дали ловите в сладка или солена вода. Разгледайте наличните цветове и поръчайте сега!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.