Bay Ruf Seek 68HW

35,20 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
DUO-BRF-SK-68HW
Допълнителна информация
Размер 68,00 мм
Тегло 11,00 г
Плаваемост потъващ
Газене 0.2 ~ 0.8м
Куки #10

Bay Ruf Seek 68HW е потъващ воблер, тип стикбейт, с дължина 68мм и тегло 11 грама. Работната му дълбочина е от 0.2 до 0.8м. Играта и е атрактивна "змейка" при водене на равномерна проводка, като в същото време има и rolling.

Bay Ruf Seek 68HW е утежнен с две фиксирани тежести пред и зад предната тройка. Те спомагат примамливата игра на воблера и запазват хоризонталната му позиция във водата при пропадане. Също така, утежнението в комбинация с аеродинамичната форма на примамката са предпоставка за много добър кастинг.

Bay Ruf Seek 68HW е страхотен воблер за риболов на много видове морски хищници, като лаврак, чернокоп, кокали, меланура и други. Изключително подходящ за периода от късна пролет до началото на есента, когато моретата и реките изобилстват от дребна плячка и хищникът трябва да бъде примамен с нещо, което я наподобява. Освен за морски риболов, този воблер е подходящ и за сладководни хищници. Размерът му от 68мм го прави изключително универсална примамка за костур, распер, щука, бяла риба, че дори и кефал.

Разгледайте наличните цветове и поръчайте сега!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от DUO International
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.